Subscribe:

Tuesday, 26 April 2016

Tips To Rock Pumps Heels


ASSALAMUALAIKUM

Greetings to all readers and followers! Mari baca sedikit Tips Rock Pump Heels terutamanya bagi wanita yang gemarkan heels dalam kehidupan mereka. Jangan ingat pakai heels ni tiada tips taw! ;)

Tips To Rock Pumps Heels


Wanita dan heels memang tak kan boleh dipisahkan. Setuju? Walaupun pemakaian pumps heels kadang kala amat menyakitkan kaki dan memberikan rasa yang kurang selesa semasa berjalan atau berdiri terlalu lama, namun wanita MASIH TETAP memilih untuk memakai heels sebagai jenis kasut pilihan mereka. Mengapa?

Well, you know beauty is pain! Selain daripada meningkatkan tahap keyakinan si pemakai, heels juga membantu untuk menyerlahkan lagi penampilan sesiapa sahaja yang memakainya.

Dan apa yang paling digemari oleh wanita, koleksi heels atau kasut tumit tinggi ini memberikan si pemakai ketinggian ideal yang mereka idam-idamkan. Okey, jom kita lihat beberapa tips yang boleh anda ikuti untuk tampil bergaya dengan memakai koleksi pumps heels kegemaran anda!


Wear it with shorts untuk menyerlahkan lagi bentuk kaki anda yang ‘kelihatan tinggi’ dengan bantuan ‘extra heels’. Nampak lebih yakin dan tiada lagi masalah bagi anda yang mempunyai ketinggian luar biasa.


Untuk casual outings bersama rakan-rakan pula, tampil lebih menyerlah dengan memadankan heels tersebut bersama kombinasi jeans dan tees. Walaupun fashion ini kelihatan simple tetapi anda akan tampak lebih menyerlah dengan padanan pumps heels yang sesuai.


You know jumpsuits are now trending right? Get a fab look by wearing heels with one. Jumpsuits also nice untuk mereka yang memakai hijab. Hanya padankan dengan jacket dan shawl kegemaran anda. Super awesome!


Dan kombinasi yang perfect pula adalah dengan menggayakan koleksi pumps heels tersebut dengan pemakaian dress seperti berikut. Perfect look for a date! Trust me :D


And finally, jika anda cukup ‘berani’, gayakan pumps heels ini dengan koleksi pakaian formal ke pejabat. Remember, beauty is pain ladies! Semuanya tak akan menjadi masalah asalkan ‘berani’ dan mempunyai ‘keyakinan diri’ yang tinggi ;)


 ******************************

Miss : Semoga tips ini bermanfaat untuk anda semua tidak kira bangsa, agama mahupun negara! It’s public. Tidak kisah pakaian apa pun anda pakai, semuanya akan menyerlah jika anda pandai menggayakannya dengan pumps heels kesukaan anda. Okey? Great! Thanks for reading guys ;) See you again next time.


4 comments:

Effa Comel :b said...

mmg cantik. tp den pakai mau tersembam hahaha

Ima Hamdan said...

Effa Comel : Hahaha lebih kurang la kita :D

عبده العمراوى said...شركة رش مبيدات بالدمام
شركة عزل اسطح بالنعيرية

Jocelyn Anastasia said...

DAMQQ | BANDAR POKER | AGEN POKERV | BANDARQ | CEME | DOMINO ONLINE

Yuk Buruan ikutan bermain di website DamQQ

Sekarang DAMQQ Memiliki Game terbaru Dan Ternama loh...

9 permainan :
=> Poker
=> Bandar Poker
=> Domino99
=> BandarQ
=> AduQ
=> Sakong
=> Capsa Susun
=> Bandar 66
=> Perang Baccarat (NEW GAME)

=> Bonus Refferal 20% (x2,x3)
=> Bonus Cashback 0,5%
=> Minimal Depo 10.000
=> Minimal WD 20.000
=> 100% Member Asli
=> Pelayanan DP & WD 24 jam
=> Livechat Kami 24 Jam Online
=> Bisa Dimainkan Di Hp Android
=> Di Layani Dengan 5 Bank Terbaik
=> 1 User ID 9 Permainan Menarik

Info Lebih Lanjut Hubungi Pihak Cs DamQQ Melalui :
Daftar : Daftar DamQQ
Website : DamQQ
Whatsapp : +855885578926
Line : DAMQQPOKER

Post a comment

^ Leave your comment here =) ^