Subscribe:

Saturday, 31 December 2011

Keputusan Permohonan SMV 2012


Hari ni 31 / 12 / 2011 keputusan permohonan SMV 2012 dah keluar .
Saya pun cepat-cepat pergi laman web KPM
untuk tengok keputusan tu dengan penuh harapan untuk dapat .
Then , dah masukkan I/C and Angka Giliran dan akhirnya inilah yang saya dapat .





So very-very sad .
Saya nak sangat-sangat ambik bidang seni kulinari .
Tapi permohonan tak berjaya . Hurmm , mungkin bukan rezeki saya .
Tapi saya sangat berharap yang saya dapat masuk SMV Setapak tu .
Saya nak capai cita-cita saya untuk masa depan .
Tapi saya terpaksa terima kenyataan . T_T


Sesiapa yang belum check , boleh check di SINI !


* Sorry lambat post sebab ada masalah teknikal sikit

0 comments:

Post a Comment

^ Leave your comment here =) ^