Subscribe:

Wednesday, 18 April 2012

Menang Tiket Wayang Lockout !


| LOCKOUT movie |

Alhamdulillah . Menang peraduan tiket wayang "LOCKOUT" pulak :)
LOCKOUT ni movie yang tak lama lagi akan keluar di pawagam pada 19 April 2012 .
Rezeki saya melimpah-limpah . Thanks Allah ! ^_^

Okey , ini antara senarai pemenang movie LOCKOUT :

Jom sementara tu tengok trailer LOCKOUT ni dulu :D


As seen on : Lockout Trailer (2012) HD

Tengok trailer pon dah nampak best , ape tah lagi kalau tengok full :D
Okey , itu aje yang saya nak kongsi kan . Bye ! ;)


WAIT !


Saya dah dapat tiket movie LOCKOUT tu :)
Nampak tak tiket tu :P


Jom kita layan Ayam Penyet dulu sementara nak tunggu waktu tayangan :D
|

|
|
V
Yeah ! Da puas tengok !
Emm nak komen sikit tentang movie ni .
Movie LOCKOUT ni sangat-sangat lah best !
Ada penjara kat angkasa lepas untuk penjenayah yang terlalu jahat o_O
Huyoo ! hebat kan ? Rugi sape tak tengok .
Tapi , cite nye tak sesuai untuk budak-budak sebab agak extreme =.="
Oke lah , itu saje yang saya nak komen . peace ! ^^


* Sorry lambat update , sebab terlalu busy :)

0 comments:

Post a Comment

^ Leave your comment here =) ^