Subscribe:

Tuesday, 22 May 2012

Venus Palermo Wajah Comel Seperti Patung (6 Gambar)Apa reaksi and apabila melihat gambar di atas ? Pasti anda menjangkakan ia adalah patung, bukan ? Tekaan anda tidak benar sama sekali, sebaliknya apa yang anda lihat itu adalah manusia sebenar dan nama beliau ialah Venus Palerm, 15, dan berasal dari London.


Mekap dan bedak berwarna putih menjadikan warna kulitnya seperti porselin dan matanya pula seperti anak patung kerana dia memakai kanta lekap berbintik berwarna coklat dan bulu mata palsu.Dia memilih warna pastel untuk pakaiannya dan sering dilihat mengenakan gaun yang biasanya sesuai untuk kanak-kanak perempuan.


Difahamkan, penampilannya menjadikan remaja Britain itu terkenal di Internet. Lebih 30,000 orang melanggan saluran YouTube rasminya ditambah lagi 20,000 pengikut di laman sosial Twitter dan Facebook.Menurut sumber, dia mempunyai 85 video tutorial di laman Youtube, Venus Angelic dan sudah ditonton lebih 10 juta kali. Satu videonya mengajar sesiapa yang mahu kelihatan seperti patung, sudah ditonton 1.6 juta kali.As seen on : Sailor Moon Hairstyle


Sumber dari [ SINI ]

0 comments:

Post a Comment

^ Leave your comment here =) ^