Subscribe:

Saturday, 14 September 2013

Malam Gala Filem Vikingdom bersama Budiey dan KRU Studios


ASSALAMUALAIKUM

Hye my readers , bloggers & followers !
Saya kembali lagi membawa berita gembira untuk saya , hehe
dan juga berita gembira untuk readers gembira membacanya :D

Hari ni nak cerita tentang kisah yang baru beberapa hari yang lepas .
Saya dapat satu email daripada Budiey seperti yang korang kenal ,
dia seorang full time blogger , kerap bertwitter & facebook , photographer ,
videoman , content  provider dan macam-macam lagi .
Email yang dia bagi seperti yang tertera di bawah ini :)

click untuk tumbesaran

See ? Macam tak percaya saya menang tiket tu ! ^_^
Thanks sangat-sangat kepada Budiey sebab beri saya peluang menang !

Apa-apa pun saya dah pun pergi Malam Gala tu pada 3 hari yang lepas .
Memang AWESOME giler ! Ramai artis ada kat sana .
Antaranya , KRU memang wajib ada lah sebab filem ni mereka yang buat :)
Ada MOJO , Lisa Surihani and FORTEEN !
Itu jer antara artis yang saya nampak kat situ .
Jom layan dulu gambar-gambar kat bawah ni ;)

Malam Gala Filem di Sunway Piramid

Bersama Edry KRU , pengarah filem Vikingdom

With abang Ariz Lufias Forteen ^_^

and abang One Forteen ^_^

Bersama jejaka-jejaka tampan Forteen ! :D

Ini jer yang saya sempat bergambar pada malam tu .
Sebab keadaan terlalu busy and ramai orang .
Tapi , it's okey laa . Janji dapat bergambar dengan Forteen ! <3 hehe

Mereka berdua sangat baik dan peramah .
Memang tak sombong , selamba je dia orang berkeliaran kat sunway tu :D
Saya tengok dari jauh , huhuhu :)

Kat sini saya nak ulas sedikit tentang filem Vikingdom
yang diarahkan oleh KRU Studios .
Filem Vikingdom ni memang best sangat-sangat !
Semuanya nampak real , memang dah setaraf dengan filem orang inggeris .
Mempunyai jalan cerita yang baik dan teratur .
Rugi siapa yang tak tengok filem hasil daripada KRU ni .

Siapa yang tak bangga ke filem hasil titik peluh anak bangsa kan ! :D
Ini lah masanya untuk kita bangkit dan maju ke hadapan .
Biar terbuka sikit mata-mata orang luar tu kan ;)
Anak Malaysia pun berbakat and kreatif !

By the way , cepat-cepat lah korang pegi beli tiket wayang tu .
Memang tak rugii , bila tengok tak rasa pun yang filem tu KRU yang buat .
Sebab memang REAL and sama macam filem inggeris .

Lastly , saya ingin mengucapkan ribuan terima kasih kepada Budiey
kerana sudi beri peluang kepada saya untuk tonton filem Vikingdom ini .
Dan juga terima kasih kepada pembaca kerana sudi meluangkan masa korang
untuk membaca cerita yang tak seberapa ni .

Sampai sini saja cerita yang ingin saya sampaikan ,
jumpa lagi di post yang akan datang ! ;)

THANK YOU !

5 comments:

PingNw Team said...

wah untungnya, free ticket....:)

Amiey Blog said...

PingNw Team : huhu , rezeki :)

Top Niaga said...

Bestnyaa

Amim Blog said...

Untungla tak ajak .

Amiey Blog said...

Top Niaga : Bestt sangatt ^_^
Amim Blog : Haha , ini semua poyo :P

Post a Comment

^ Leave your comment here =) ^