Subscribe:

Thursday, 28 November 2013

Movie Disney's Frozen


ASSALAMUALAIKUM

Selamat pagi saya ucapkan :)
Jam menunjukkan 11 pagi , terasa boring pulak .
Memandangkan blog ni dah lama tak update , marilah kita penuhkan post :D


Okey , saya nak cerita pasal malam tadi punya cerita . LOL ~
Malam tadi pergi DATING dengan abang the e@curve , wahh ! heheh
Kita orang pergi tengok wayang cite Disney's Frozen versi suara Malaysia .

Movie keluar 6 december tapi brother saya dapat preview tiket :D
Best kan ? Best kan ? Kita orang memang selalu dapat tiket free :P
Kat mana dapat ? Kalau yang nak tau tu , tanya lah kat komen post ni , haha !

Bak kata my brother :
"cerita paling best yang pernah aku tengok seumur hidup aku selama ni"
Haa ! Nampak tak kehebatan cerita tu ? Hahaha
Maybe nak bagi rating pun 9/10 kot . Lagi 1 tu sebab nak sambungan kedua :D


Okey , ni gambar sebelum masuk wayang lepas ambik tiket :D


Sila abaikan orang belakang tu -_- Spoillll ~

Rasanya hari ni nak cerita tu je kot .
Nanti ada cerita baru , akan saya share di sini . Yeahh !!! ;D

THANK YOU !!!

0 comments:

Post a Comment

^ Leave your comment here =) ^