Skip to main content

Tips To Rock Pumps Heels


ASSALAMUALAIKUM

Greetings to all readers and followers! Mari baca sedikit Tips Rock Pump Heels terutamanya bagi wanita yang gemarkan heels dalam kehidupan mereka. Jangan ingat pakai heels ni tiada tips taw! ;)

Tips To Rock Pumps Heels


Wanita dan heels memang tak kan boleh dipisahkan. Setuju? Walaupun pemakaian pumps heels kadang kala amat menyakitkan kaki dan memberikan rasa yang kurang selesa semasa berjalan atau berdiri terlalu lama, namun wanita MASIH TETAP memilih untuk memakai heels sebagai jenis kasut pilihan mereka. Mengapa?

Well, you know beauty is pain! Selain daripada meningkatkan tahap keyakinan si pemakai, heels juga membantu untuk menyerlahkan lagi penampilan sesiapa sahaja yang memakainya.

Dan apa yang paling digemari oleh wanita, koleksi heels atau kasut tumit tinggi ini memberikan si pemakai ketinggian ideal yang mereka idam-idamkan. Okey, jom kita lihat beberapa tips yang boleh anda ikuti untuk tampil bergaya dengan memakai koleksi pumps heels kegemaran anda!


Wear it with shorts untuk menyerlahkan lagi bentuk kaki anda yang ‘kelihatan tinggi’ dengan bantuan ‘extra heels’. Nampak lebih yakin dan tiada lagi masalah bagi anda yang mempunyai ketinggian luar biasa.


Untuk casual outings bersama rakan-rakan pula, tampil lebih menyerlah dengan memadankan heels tersebut bersama kombinasi jeans dan tees. Walaupun fashion ini kelihatan simple tetapi anda akan tampak lebih menyerlah dengan padanan pumps heels yang sesuai.


You know jumpsuits are now trending right? Get a fab look by wearing heels with one. Jumpsuits also nice untuk mereka yang memakai hijab. Hanya padankan dengan jacket dan shawl kegemaran anda. Super awesome!


Dan kombinasi yang perfect pula adalah dengan menggayakan koleksi pumps heels tersebut dengan pemakaian dress seperti berikut. Perfect look for a date! Trust me :D


And finally, jika anda cukup ‘berani’, gayakan pumps heels ini dengan koleksi pakaian formal ke pejabat. Remember, beauty is pain ladies! Semuanya tak akan menjadi masalah asalkan ‘berani’ dan mempunyai ‘keyakinan diri’ yang tinggi ;)


 ******************************

Miss : Semoga tips ini bermanfaat untuk anda semua tidak kira bangsa, agama mahupun negara! It’s public. Tidak kisah pakaian apa pun anda pakai, semuanya akan menyerlah jika anda pandai menggayakannya dengan pumps heels kesukaan anda. Okey? Great! Thanks for reading guys ;) See you again next time.


Comments

Post a Comment

^ Leave your comment here =) ^

Popular posts from this blog

Cerita Holiday Di Glory Beach Resort Port Dickson

A S S A L A M U A L A I K U M Hai semua! Hari ni saya nak story about my holiday yang tak dirancang ni. Semuanya tak dirancang dan merupakan rezeki kami sekeluarga :) Uh! Ada laa seorang hamba Allah ni baik hati bagi tiket holiday dia dekat kami. Merupakan sebuah 'penthouse' di Glory Beach Resort Port Dickson ni yang berharga RM1,295 dan dah pun siap dibayar. Tinggal duduk je! Ya Allah! Semoga makin murah lah rezeki orang yang bagi kami duduk free ni :) Katanya yang ni 3 bintang, orang tu nak yang 5 bintang punya. Dah book yang 3 bintang ni, tiba-tiba yang 5 bintang tu ada kosong. Tu yang dia tak tau nak bagi sape, diberi peluang dekat kami ^_^ Okey, dah sampai. Ini lobby apartment tu. Excited nye jangan cakap laa kan :P Kami dapat Deluxe Penthouse. Rumah 2 tingkat dan tingkat paling atas. Kami check-in jumaat petang pukul 5.45pm for 3 hari 2 malam :D 7 August - 9 August 2015 Sorry gambar tak berkualiti. Huhuhu Cantik

Gambar Pra Perkahwinan Pelakon Shukri Yahaya

ASSALAMUALAIKUM Pelakon Shukri Yahaya kini sedang buat persiapan kahwin. Khabarnya, pelakon yang sedang popular menerusi drama bersiri, Asam Pedas Untuk Dia ini merancang untuk berkahwin pada hujung tahun nanti. Baru-baru ini, pasangan ini telah pun menjalani sesi fotografi yang cukup simple tapi penuh makna. Nampak mereka ini sangat romantis. Foto ini semua dirakam oleh jurugambar profesional terkenal Pinography @pinographyofficial dan disolek oleh Ary Muzamer . “Insya-Allah, kita hanya merancang dan Tuhan yang menentukan. Memang saya merancang untuk berkahwin sama ada hujung tahun ini atau pertengahan tahun depan.” Wanita yang bakal menjadi suri hidup Shukri bernama Tya, 23, yang dikenalinya sejak tiga tahun lalu. “Sudah tiga tahun saya berkawan dengan dia. Kami berkenalan di lokasi penggambaran. Ketika itu, saya sedang shooting. Dia datang ke set penggambaran dan daripada situlah kami berkawan sehingga ke hari ini,” cerita Shukri.